Imaginem un món sense les xarxes socials

Les xarxes socials s’han convertit en part essencials de les nostres vides, i és que aquestes que van ser creades per acostar a les persones s’han convertit no només en un punt de trobada social, sinó també en una vitrina per a venda de tot tipus de productes, béns i serveis, a més d’una plataforma per a la informació.


Però també les xarxes socials s’han convertit en el centre d’investigacions per al mercadeig i també en la branca de la sociologia i psicologia, perquè les persones tenen un comportament específic en aquestes xarxes que poden fer que es percebi certs trastorns de la personalitat.

Un lloc on ens podem relacionar sense temors.


La vida és moltes vegades dura per algunes persones, especialment per a aquells que tenen problemes amb la seva autoestima, de manera que les xarxes socials han ajudat molt a aquells que els costa tenir contacte amb altres persones.


De manera que les xarxes socials han ajudat molt als que els costa relacionar-se a poder tenir una vida social, però hi ha un detall, això passa només a través de les seves pantalles, i després en la vida real, quan s’està cara a cara, és una altra cosa.

No es pot negar l’ajuda que ha estat tenir a les xarxes socials en les nostres vides, les persones poden vendre i fer-ho sense límits, no només a la seva localitat, sinó també a nivell regional, nacional i fins mundial, perquè el que és una finestra sense límits per a qualsevol negoci que comença.

Els negocis virtuals no tindrien tanta popularitat


És cert que abans de les xarxes socials tenir un negoci en línia era possible, amb només crear una pàgina web ja era molt el que es guanyava, però va ser amb les xarxes socials amb què les iniciatives van poder prendre força, de manera que avui dia es tenen molts avantatges.

Si no hi ha les xarxes socials avui moltes persones estarien avorrides, potser hi hauria molt més temps lliure de fer altres coses, ja que les persones dediquen molt de temps del seu dia a revisar les xarxes socials, a fer comentaris i a respondre sol·licituds d’amistat.


Definitivament fora molt difícil tenir la interacció que es té avui dia i molts persones no tindria el treball de ser influencers, i és que alguns han trobat en les xarxes socials el treball perfecte, mostrant la seva vida i fent-la pública fins a assolir milions de seguidors.

Alguns no trobarien una raó per passar els seus dies

Alguns psicòlegs han suggerit el fet que poden existir algunes persones que estan obsessionats amb les xarxes socials, que passen tot el dia enganxats a elles, que es deixen influenciar pel que veuen en ella, tenen una idea distorsionada del que és la realitat i no se saben relacionar socialment de la manera tradicional.

error: Content is protected !!